Service H/Y

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ Η/Υ- ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η/Υ- ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ- ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS- ΣΥΝΔΕΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΑDSL- ANTIVIRUS-FIREWALL- BACKUP ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΣΚΩΝ

UP-GRADE CALCULATOARE-REPARATII-INSTALARE ACCESORII-INSTALARI PROGRAME-FORMATARI-RECUPERARI DE DATE-AJUTOR DE CONECTIUNI INTERNET-ANTIVIRUS-FIREWALL-COPII DE SIGURANTA HDD

duminică, 11 octombrie 2009

Telefoanele viitorului

Am gasit un articol interesant pe Realitatea Net. (un adevarat izvor de informatie) despre telefoanele mobile din viitorul apropiat.Uitati despre ce este vorba si dati-va cu parerea.Care v-ar place?

Telefoanele viitorului: navigare gestuală, modele lavabile şi pliabile precum un origami

Producătorul de telefoane mobile Fujitsu a iniţiat la începutul anului un concurs în care cerea participanţilor să îşi imagineze cum arată viitorul telefoanelor mobile.
Foto (9)
Telefoanele viitorului: navigare gestuală, modele lavabile şi pliabile precum un origami

Au ieşit la lumină modele realiste ce vor putea fi găsite în magazine în câţiva ani, dar şi unele de-a dreptul SF. Din cele peste 2.000 de proiecte înscrise în concurs, nouă au ieşit castigatoare Marele Premiu: Gesture Cu un sistem de navigaţie bazat pe gesturile mâinii, modelul Gesture, realizat de Jin-gwon Go, a câştigat marele premiu al juriului. Premiul 2: Soap Cu un design minimalist, terminalul-săpun realizat de Yan este destinat copiilor. Şi asta pentru că are calitatea de a fi lavabil.

Premiul 2: Fold-a-phone La fel de subţire ca o foaie de hârtie, Fold-a-phone poate fi îndoit pentru a obţine un obiect compact la fel cum poate fi desfăşurat şi utilizat ca telefon.

Premiul special al juriului: Amoeba Phone Telefonul de forma unei pietre, realizat de Kway Yeon, este transparent, iar întreaga sa suprafaţă este tactilă.

Premiul special al juriului: Adjustick Pe jumătate real, pe jumătate virtual, modelul gândit de Izumi Tanaka proiectează un ecran şi o tastatură.

Premiul special al juriului: Chamelephone Acest telefon este capabil să imite culorile şi textura obiectelor pe care este aşezat.

Premiul special al juriului: F-Circle F-Circle are un design distinctiv şi "un aspect atemporal".

Premiul special al juriului: Kaora Având o formă cilindrică, Kaora duce la extrem flexibilitatea ecranelor mobile.

Premiul special al juriului: Osusowa Keitai Mai multe telefoane mobile pot fi conectate şi folosite ca unul singur. Asta permite unui telefon să împartă bateria cu un altul, la fel cum mai multe telefoane pot fi potrivite să formeze un ecran de televizor.

Niciun comentariu: