Service H/Y

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ Η/Υ- ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η/Υ- ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ- ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS- ΣΥΝΔΕΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΑDSL- ANTIVIRUS-FIREWALL- BACKUP ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΣΚΩΝ

UP-GRADE CALCULATOARE-REPARATII-INSTALARE ACCESORII-INSTALARI PROGRAME-FORMATARI-RECUPERARI DE DATE-AJUTOR DE CONECTIUNI INTERNET-ANTIVIRUS-FIREWALL-COPII DE SIGURANTA HDD

vineri, 26 februarie 2010

Link in postare

Vin cu acest post ca raspuns sub forma video, la intrebarea Maradei,cum adaug un link intr-o postare.Am mai facut referinta la acest subiect, aici dar cred ca e mai bine o demonstratie live.Cititi postarea spre care am pus link, si apoi urmariti video explicatia pentru a intelege mai bine.

7 comentarii:

marada spunea...

Multumesc mult!
Sa ai sanatate!

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Mai vin si eu cu o intrebare legata de imprimanta.Nu este una performanta, dar de abia am achizitionat-o si imi este utila pentru referatele de la facultate si materialele didactice pentru gradinita. Problema este la reincarcarea cartuselor.Imprimanta este LEXMARK si mi s-a spus ca la acest tip , cartusele nu se pot reincarca si de fiecare data trebuie sa achizitionez unele noi.Imi poti spune ceva despre asta?Daca intr-adevar trebuie sa cumpar de fiecare data altele noi, atunci ma costa mai mult cartusele decat imprimanta.
Iti multumesc anticipat si iti doresc numai bine.

compadvice spunea...

Miki imi spui modelul exact, ma pot interesa.Am niste prieteni greci carora le-am renovat magazinul, si ei se ocupa cu treaba asta,,reincarcarea cartuselor goale,,Ok?

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Este vorba despre Lexmark X2670.
Multumesc.

compadvice spunea...

@ok Miki, o sa ma interesez.

compadvice spunea...

@Miki, din pacate nu se incarca cartusele de la imprimanta pe care o ai.Chiar astazi am vorbit cu prietenii mei de care aminteam si mi-au spus ca nu se incarca.Cand mai vrei sa cumperi ceva in materie de electronica,ma poti intreba ok?:)O seara cat mai placuta!

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Asta da veste "buna"!Multumesc pentru raspuns.
O seara buna si tie!