Service H/Y

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ Η/Υ- ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η/Υ- ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ- ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS- ΣΥΝΔΕΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΑDSL- ANTIVIRUS-FIREWALL- BACKUP ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΣΚΩΝ

UP-GRADE CALCULATOARE-REPARATII-INSTALARE ACCESORII-INSTALARI PROGRAME-FORMATARI-RECUPERARI DE DATE-AJUTOR DE CONECTIUNI INTERNET-ANTIVIRUS-FIREWALL-COPII DE SIGURANTA HDD

joi, 17 septembrie 2009

Pagini Web

Asa cum v-am promis,am sa va dau cateva informatii despre programe de creere a paginilor web.Dar haideti mai intai sa vedem ce este o pagina web.

O pagină web este o resursă aflată în spaţiul web www din internet de obicei în format HTML sau XHTML (extensia numelui fişierului fiind de cele mai multe ori .html sau .htm) şi având hiperlinkuri (hiperlegături) pentru navigarea simplă (cu un singur clic de maus) de la o pagină sau secţiune de pagină la alta. Pagina web se numeşte astfel deoarece ea se poate afişa pe un monitor sau ecran de calculator şi se aseamănă într-o oarecare măsură cu o pagină de ziar. Lăţimea paginii web este de obicei astfel făcută ca ea să încapă pe lăţimea ecranului. În schimb înălţimea ei poate depăşi cu mult pe cea a ecranului. În aceste cazuri browserul(O altă definiţie: prin browser se înţelege un program de "navigare" în web. De aceea, în loc de cuvântul "browser" se poate folosi şi "navigator".) şi mausul permit de obicei vizionarea simplă şi rapidă a întregii pagini, şi anume print "tragerea" ei în sus şi în jos, după dorinţă.

Pentru a furniza nu numai texte dar şi imagini şi sunete, paginile web utilizează deseori fişiere grafice sau sonore integrate, dar şi hiperlinkuri către alte resurse neintegrate în pagina respectivă.

De obicei furnizorul de informaţii îşi grupează şi organizează paginile în cadrul unui sit web, care la cerere, şi pentru a putea fi regăsit, primeşte un identificator unic în Internet numitURI.

Unele dintre cele mai cunoscute browsere web sunt Internet Explorer, Mozila Firefox, Apple Safari, Google Chrome,Opera, Nintendo DS şi Flock.

Eu va recomand Mozila Firefox si Flock. In urma cu ceva timp,ca sa-ti faci o pagina pe internet,trebuia sa apelezi la un specialist.Un programator cu cunostinte cel putin medii ale limbajelor de programare.Acum sunt o gramada de programe care au in meniul lor template-uri (modele de pagini precreate)Tot ce trebuie sa faci,e sa-ti adugi continutul pe care vrei sa-l afisezi pe pagina ta,si esti gata de lansare. Iata cateva din ele: ARLES web pages creator

Click here to find out more!

Weebly

Ulead Photo Impact 6,Corel Draw si altele.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai o solutie pentru rularea unui fisier video direct in pagina indiferent de navigatorul utilizatorului si de sistemul de operare?

Nu ma refer la solutii gen you tube. Fisierul video este incarcat intr-un folder din site-ul respectiv.