Service H/Y

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ Η/Υ- ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η/Υ- ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ- ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS- ΣΥΝΔΕΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΑDSL- ANTIVIRUS-FIREWALL- BACKUP ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΣΚΩΝ

UP-GRADE CALCULATOARE-REPARATII-INSTALARE ACCESORII-INSTALARI PROGRAME-FORMATARI-RECUPERARI DE DATE-AJUTOR DE CONECTIUNI INTERNET-ANTIVIRUS-FIREWALL-COPII DE SIGURANTA HDD

joi, 24 decembrie 2009

Sarbatori fericite !

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!

9 comentarii:

Sorin M. spunea...

Deschideţi uşa şi lăsaţi duhul Crăciunului să vă intre în casă!
Deschideţi inimile şi lăsaţi Bucuria
şi Împlinirea să vă intre în suflet!
Deschideţi larg braţele
şi îmbrăţişarea voastră caldă,
vorba bună şi gândul curat
să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi!
Fie ca Iubirea, Înţelepciunea,
Încrederea şi Generozitatea
să vă călăuzească paşii în noul an!
"La mulţi ani!"

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Craciun fericit si de la mine!
Si pentru ca suntem la "totul despre calculator" eu am mai intampinat o problema.Am gasit pe blogul cuiva "atentie,blogul miki-ganduripentru fiecare zi are virusi!"
Este foarte posibil sa fie adevarat, desi altcineva nu mi-a mai semnalat aceasta problema.Acum, intrebarea mea este :Cum se rezolva aceasta problema?

marada spunea...

E Craciun, dar nu te las sa somezi...ha. ha!
Am o problema: dupa ce ma plimb pe diverse bloguri, cand inchid calculatorul imi apare o pagina cu adresa de sus:widgeo.net. Are tot felul de nazdravanii pe ea. Nu am dat curs la ceea ce scrie sa facem acolo, am inchis-o,dar ma sperie ca apare "nechemata". Cum pot scapa de ea?
Multumesc mult!

compadvice spunea...

@Sorin,multumesc pentru caldura cu care urezi de fiecare data.Aceste sarbatori m-au umplut de bucurie,pentru ca le-am simtit cu adevarat.Domnul sa te binecuvinteze in toate lucrurile si noul an care va veni,sa-ti aduca sanatate inainte de toate si binecuvantarile Domnului sa te insoteasca la tot pasul!

compadvice spunea...

@Miki,un prunc ni s-a nascut,sa-i cantam Aleluia!Inima sa-ti fie plina de pacea Lui.La multi ani!
Si acum problema tehnica:)
Faptul ca ai gasit undeva scris,ca blogul tau are virusi,asta nu inseamna ca are!Daca pagina ta ar fi continut orice fel de suspiciune de virus,ai fi fost avertizata de serviciul Blogger si de Google.Asa ca nu iti face griji ca nu e adevarat!O zi plina de fericire:)

compadvice spunea...

@Marada,asa,asa,da-mi de lucru ca imi place:))faptul ca iti apare acea pagina,este din acauza ca ai luat Flagcounterul de la ei de pe site,si in acest fel ei isi fac reclama.Nu e ceva care sa te sperie,e mai degraba enervant:)Si mie imi aparea.Este de fapt o fereastra tip,,pop up,,pe care o poti bloca din setarile browserului.Dac folosesti Firefox
dai clik pe tools->optiuni->content->bifeaza blok pop-up windows.(atentie,bifind aceasta optiune,de cate ori vei intra pe net,va trebui sa dai ok pe =allow= care iti va aparea ca un tool-bar in coltul din dreapta sus,ori de cate ori accesezi blogul tau)Asa ca mai bine lasa-l asa:)O zi cat mai placuta!

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Iti multumesc din suflet.
Deja ma simt muuult mai bine!!!
O zi frumoasa!

marada spunea...

Si eu sunt linistita. In nestiinta mea, credeam ca am luat vreun virus!
Multumesc mult!
Toate cele bune!

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Gata, au trecut sarbatorile si acum vin iarasi cu o intrebare:Cum includ un link catre un blog intr-un post?